הבולסת חוקרת: ארוחה עסקית באל גאוצ'ו

למי שלא זוכר, לפני מספר שבועות בעודי מחכה לפגישת עסקים, נקלעתי לאירוע של קבוצת אנשי עסקים בסניף אל גאוצ'ו בבת ים. התיידדתי שם עם שלושה גרמנים וביניהם היה גם יורגן. בחור צעיר וחביב ממינכן, בעל חברת מחשבים מאוד גדולה בגרמניה.

בתחילת השבוע יורגן הגיע לארץ וביקש להיפגש איתי. הוא התלהב מאל גאוצ'ו ומהבשר שאכל, ולכן קבעתי להיפגש איתו במסעדת אל גאוצ'ו בראשון לציון. הסברתי לו שאחרי הפגישה שלי איתו יש לי עוד יום עבודה עמוס, והשבעתי אותו שלא ישקה אותי בבירה בכמויות ששתינו במפגש הראשון שלנו. קבענו לשעת צהריים, שכן הארוחות העסקיות של אל גאוצ'ו ידועות כארוחות מפנקות ביותר.

הגעתי למסעדה בראשון לציון, נכנסתי פנימה וריחות הבשר שיגעו אותי. הגריל-מן עבד במרץ - שמדובר בשעת צהריים והמקום היה מלא בסועדים שאכלו ארוחות עסקיות. על הגריל היו מונחים נתחים מכל סוג ומין - מראה משובב עין ללא ספק. אנטריקוטים, סינטות, חתיכות סטייק פילה ואסאדו רבצו להם על הגריל וקיבלו טיפול הולם מהגריל-מן המקצועי. אני לרגע שכחתי שיורגן כבר בטח מחכה לי והמשכתי לבהות בבשר וליהנות מריחו.

אל גאוצ'ו - הארוחה העסקית המשתלמת בעיר

עליתי במעלה המדרגות ואכן יורגן חיכה לי כבר למעלה עם כוס גדולה של בירה. ברגע שראה אותי הוא סימן משהו למלצרית ועוד לפני שהספקתי לתפוס את מקומי ליד השולחן הגיעה כוס בירה גדולה נוספת לשולחן. הבנתי שלא אוכל להתווכח איתו ולכן החלטתי לא להתעקש. ידעתי שמיד הולך לזרום הרבה בשר לשולחן, וזה דווקא מסתדר לא רע עם הבירה. הסברתי קצת ליורגן על הארוחות העסקיות של אל גאוצ'ו ומה הוא מקבל בהן, הוא מיד התלהב והחלטנו להזמין.

יורגן הזמין אמפנדת בשר למנה ראשונה ואסאדו עגל לעיקרית. אני החלטתי ללכת על הכנפיים וסטייק הצ'וריסו. קרן המלצרית האדיבה שלנו הביאה מיד לשולחננו לחם חם, טעים וטרי עם רוטב צ'ימיצ'ורי שיורגן מאוד התלהב ממנו, רק קצת התקשה להגות את שמו. מספר דקות עברו והמנות הראשונות הגיעו. הכנפיים היו מתקתקות וכל כך טעימות שגם יורגן ליקק את האצבעות שלו לאחר שטעם מהן.

מנה ראשונה - ארוחה עסקית באל גאוצ'ו

המשכנו לדבר ביזנס ולצחקק לא מעט. הזכרתי ליורגן את משחק הכדורגל שאנחנו אמורים לראות בגרמניה ווידאתי שזה עדיין בתוקף. הוא סיפר לי שכבר ארגן כרטיסים וקבע בנחרצות שאני מגיע לשבוע וישן בביתו. קרן החביבה הביאה לנו בינתיים סלט ארגנטינאי והבטיחה שהבשר מיד מגיע. וכך היה, קרן הגיעה עם הבשר שהונח על גריל קטן (פאריז'ה בשבילכם...). קול הבשר שהמשיך להתבשל על הפאריז'ה (התססס...) גרם לי ממש להתרגשות והשילוב של הצלילים המענגים יחד עם הריח פערו לי בור בבטן כאילו המנות הראשונות לא באו אל קרבי.

אכלנו את הבשר, שאיתו הגיעה גם תוספת של צ'יפס טעים מאוד, בהנאה מרובה. בשלב הזה כמובן שלא הצלחנו לדבר והיינו מרוכזים באכילה נטו. הבשר היה רך וטעים ובאותו רגע הבנתי שבשר זה עסק למקצוענים. הפנמתי שלא משנה איזה מנה בשרית אזמין באל גאוצ'ו היא תמיד תהיה טעימה והבשר תמיד יהיה עשוי כמו שצריך.



לבסוף הזמנו קינוח, קרם קטלן, שהיה מתוק ומאוד טעים. מנהל המסעדה, שחר, הגיע לשולחננו בסיום הארוחה והתעניין האם נהנינו. הודיתי לו על ארוחה טעימה ביותר ועל השירות המצוין שקיבלנו מקרן. יורגן אמר לו שהוא כבר אכל ארוחות עסקיות טובות במקומות רבים בעולם, והארוחה העסקית של אל גאוצ'ו בהחלט יכולה להתחרות בהן.

בדרכנו החוצה עברנו שוב על פניו של הגריל-מן והודינו לו על הטיפול המסור שהעניק לנתחי הבשר שלנו. נפרדתי לשלום מיורגן שאמר לי לא לשכוח שאני ממש בקרוב מתארח אצלו. אמרתי לו שאני ממש לא שוכח, אבל עליו מוטלת המשימה למצוא מסעדת בשרים בגרמניה שנהנה בה לפחות כמו שנהנינו באל גאוצ'ו.



לתפריט העסקיות של אל גאוצ'ו - לחצו כאן


הוסף תגובה :
נושא
תוכן
שם הכותב
דוא"ל