מתכון גולשים: קבבוני בשר ברוטב
מאת: טלי פלד (Archicook)


החומרים:

1 חבילה של קבבוני אל גאוצ'ו
1 בצל גדול
1 חציל
1 חבילת שימורי עגבניות מרוסקות
1 כוס גרגרי חומוס קפואים
 מלח ופלפל שחור


אופן הכנה:
  1. מטגנים במחבת בצל אחד גדול וחציל אחד חתוך לקוביות.
  2. כשהם מזהיבים היטב - מוציאים אותם לקערה.
  3. מטגנים את הקבבונים עד שהם משחימים ומוסיפים למחבת: קופסה אחת של שימורי עגבניות מרוסקות וכוס אחת של גרגרי חומוס קפואים.
  4. כשהגרגרים מפשירים מוסיפים פנימה את הירקות, מלח ופלפל.
  5. מבשלים יחד על אש קטנה כחצי שעה.



מתכון לקקבונים ברוטב - מתכונים מבית אל גאוצ'ו
צילום: טלי פלד


ל-
Archicook, הבלוג של טלי פלד - לחצו כאן


לפרטים על מוצרי הבשר החדשים של אל גאוצ'ו לבית - לחצו כאן



למתכונים נוספים


* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.

הוסף תגובה :
נושא
תוכן
שם הכותב
דוא"ל