הבולסת חוקרת: הביקור בסדנת הבשר של אל גאוצ'ו

אחרי זמן רב של ציפייה, לפני כשבועיים הלכתי סופסוף לסדנת הבשר של אל גאוצ'ו בהרצליה. תכננתי ללכת לסדנה כבר מזמן, כי אני מאוד אוהב בשר ורציתי ללמוד ולדעת עליו עוד, ומהמומחים. למי שלא יכול לחכות עד הפסקה האחרונה – אגלה כבר עכשיו שהסדנה הייתה מעולה ומאוד נהניתי.

לסדנה לקחתי איתי את שחף, חברי הטוב. הוא ואני תמיד שותפים מלאים לארוחות בשר דשנות, במסעדות אל גאוצ'ו, או במושב שלו או שלי כאשר אנחנו עושים על האש. ולכן, החלטתי שלא מספיק שאני אלמד לבדי על הבשר, אלא גם שחף צריך ללמוד ולדעת. אסור שסודות כל כך חשובים יהיו רק ברשותו של אחד מאיתנו, מה יקרה אם חס וחלילה יקרה לי או לו משהו...

הגענו למסעדת אל גאוצ'ו בהרצליה וקיבלו אותנו בחיוך רחב. כבר מהשנייה הזאת ידענו שהערב הזה הולך להיות לא פחות ממושלם, אבל עדיין לא הבנו כמה. עוד לפני הפתיחה הרשמית של הסדנה פינקו אותנו ואת שאר המשתתפים ביין אדום טעים ומשובח. ומיד לאחריו, הגיע לחם הבית עם רוטב הצ'ימיצ'ורי הטעים של אל גאוצ'ו.

מוצרי בשר פרימיום של אל גאוצ'ו


אם אתם זוכרים, סיפרתי לכם שלקראת הסדנה למדתי וקראתי המון חומר על בשר. אבל בינינו, אין כמו ללמוד בשר משף הרשת, ניקי גרנר, שהוא פשוט מבין בבשר ברמות על. ולא רק זה, הוא אדם נפלא, מעניין ומצחיק, מה שעוזר לסדנה לעבור בצורה נעימה ביותר. זה נחמד מאוד לקרוא על בשר, אבל בסדנה, כאשר רואים את הבשר חי, כאשר מכינים אותו, כאשר לומדים מקרניבור מומחה, זה משהו אחר לגמרי.

בתחילת הסדנה, אחרי מעט חומר עיוני שהעביר לנו ניקי, הגענו לטיפול בבשר. למדנו להכין בעצמנו קרפצ'יו בקר. אני יכול להגיד לכם שאני לא ממש אוהב קרפצ'יו, ולמרות זאת טעמתי אותו והיה די נחמד. אבל כל שאר המשתתפים בסדנה שאוהבים מאוד קרפצ'ו, טרפו אותו וכמו שנוהגים לומר הם "ליקקו את האצבעות".

סדנת הבשר המשיכה ובמהלכה למדנו המון על בשר, אכלנו, למדנו עוד הרבה על בשר, ושוב אכלנו עוד בשר, המשכנו ללמוד על בשר, ולאכול עוד המון בשר. ובסוף, היה גם קינוח. בסופו של דבר קיבלנו גם חוברת עם הסברים ומתכונים, ואני יכול להגיד לכם שבסוף השבוע הקרוב אני הולך לנסות את אחד מהם.

בשורה התחתונה מאוד נהנינו, הסדנה הייתה מרתקת מאוד, הועברה בצורה מעניינת, האוכל כרגיל היה מצוין, למדנו המון, ומה שהכי חשוב – היה המון בשר. אני יכול לספר לכם ששחף מנהל צוות של עשרות עובדים באחת החברות הגדולות במשק. הוא יצא מהסדנה בהלם (חיובי כמובן) ואמר לי שבקרוב מאוד הוא יזמין עבור העובדים שלו את סדנת הבשר של אל גאוצ'ו. אין לי ספק שזאת הולכת להיות חוויה גדולה מאוד עבורם, ואם הוא יסכים, אני אשתחל גם לסדנה הזאת...

הוסף תגובה :
נושא
תוכן
שם הכותב
דוא"ל