הבולסת חוקרת: חורף באל גאוצ'ו – קדירות, תבשילים ומרקים

אני לא יודע אם סיפרתי לכם את זה, אבל החורף היא העונה האהובה עליי בשנה. והאמת, שכמה שיותר קר, כמה שיותר גשום, כמה שיותר סוער עם רעמים וברקים – זה הכי טוב. ואם אפשר גם שלג, זה בכלל מצוין. ואם אפשר שהחורף יהיה כאן במשך כל השנה, בלי הקיץ המהביל שממנו אני כל כך סובל, זה יהיה נפלא.

ישנן שלוש סיבות עיקריות בגללן אני אוהב את החורף. קודם כל בגלל שלא חם ולא מזיעים. דבר שני בגלל שבגדי החורף הם הבגדים הכי נעימים ויפים. והסיבה העיקרית – הכי כיף לאכול בחורף מאכלים חמים מכל סוג, גם על האש, גם אפויים וגם מבושלים. אז עבור קרניבור כמוני, אין כמו החורף.

תבשילים, מרקים וקדירות אלו מאכלי חורף מובהקים. אני ומרבית בני האדם מתקשים לאכול אותם בקיץ, מכיוון שהקיץ בישראל חם ולח במיוחד. אבל בחורף, אלה בדיוק המאכלים המתאימים, אלה בדיוק המאכלים להעביר איתם ארוחה נעימה וטעימה, ארוחה חמימה ומשפחתית. תבשילים מהבילים יכולים לחמם את הגוף בצורה מושלמת ביום סגרירי, קר וגשום.


מוצרי בשר פרימיום של אל גאוצ'ו


לכן, החלטתי להזמין אליי מספר חברים טובים לארוחה טעימה וחמימה, שתכלול תבשילים, מרקים וקדירות (סוד קטן – השתמשתי במתכונים של אל גאוצ'ו). כמובן שהארוחה תכלול גם את בשר הפרימיום של אל גאוצ'ו ולצורך כך קניתי מספר נתחים של סטייק אנטריקוט. אנחנו חבורה שלא מסוגלת בשום מצב לוותר על נתחים של בשר עסיסי ואיכותי, יש לנו לצורך כך קיבה נפרדת.

את הארוחה פתח מרק פטריות קרמי ומפנק, המרק היה טעים ומהנה במיוחד, אבל זה היה רק הספתח. לפני ההמשך, אני חייב להתוודות, אמנם אני בשלן לא רע בכלל – אבל עדיין נעזרתי ביעל לצורך הכנת הארוחה המשובחת הזאת. המתכונים אמנם קלילים ופשוטים להכנה, אבל הכי כיף לבשל בזוג.

למנה העיקרית הכנו קדרת אסאדו וכמובן, כמו שכבר הזכרתי קודם, כמה נתחים עסיסיים של אנטריקוט, מבשר הפרימיום של אל גאוצ'ו. החברים שלי ליקקו את האצבעות, התבשילים היו להם טעימים במיוחד, גם המרק וגם קדרת האסאדו. אבל אל תחשבו לרגע שהם ויתרו על האנטריקוט, זה ממש לא קרה ולא נשאר בשבילי יותר. לפעמים לא משתלם שיש לך חברים קרניבורים כמוך.

אחרי הארוחה היינו שרועים בביתי על הספות, ואף אחד לא הצליח לזוז. אצלנו זה אומר שהארוחה הייתה מושלמת. ובכל זאת, כדי לתת את החותם הסופי להצלחה המיוחדת של הערב הזה נתבקשתי על ידי כל חבריי למסור להם את המתכונים של מרק הפטריות וקדרת האסאדו.

הפניתי אותם לאתר של אל גאוצ'ו באינטרנט, שם הבטחתי להם כי יוכלו למצוא מתכונים לתבשילים רבים נוספים. רק השבעתי אותם, שבפעם הבאה הארוחה והבשר עליהם, ואני מגיע רק כדי לטעום, ללקק את האצבעות וליהנות...


למתכונים נוספים של תבשילים, קדירות ומרקים - לחצו כאן
הוסף תגובה :
נושא
תוכן
שם הכותב
דוא"ל