הבולסת חוקרת: פורים 2012 באל גאוצ'ו
אם אתם זוכרים, בשנה שעברה סיפרתי לכם שבפורים חשבתי להתחפש לצמחוני, בתנאי שיעל תתחפש לקרניבורית אמיתית. כמובן שבסופו של דבר זה לא קרה, מכיוון שאני לא יכול לוותר בשום פנים ואופן על הבשר שלי, בטח שלא בחגים. ויעל - היא כנראה כבר לעולם לא תחזור לאכול בשר, למרות שאף פעם אי אפשר באמת לדעת מה יקרה בעתיד.

בכל מקרה, כמו שאתם כבר בוודאי יודעים עליי, חג בשבילי הוא תמיד סיבה למסיבה. אני פחות מתחבר למנהגים, אבל אוהב מאוד את המפגש החברתי או המשפחתי, את האוכל שחייב לכלול בשר משובח מכל הסוגים (אנטריקוט, סינטה, אסאדו ופילה) ואת כל האווירה מסביב. לכן, גם על פורים הקרוב אני לא מתכוון לוותר.

והאמת – בפורים שיבוא עלינו לטובה החלטתי על חגיגה כפולה. ביום הראשון של החג, נבלה עם המשפחה, באחת ממסעדות אל גאוצ'ו, נראה לי שהפעם זה יהיה בהרצליה. וביום השני, נעשה עם החברים מסיבת תחפושות, כמובן עם בשר על האש, נקווה שמזג האוויר יהיה לצידנו...

הצד הדרום אמריקאי של המשפחה מאוד אוהב חגים, בשר וקרנבלים, ולכן, הם די דורשים לקיים את ארוחת הבשרים החגיגית הזאת בתחפושות. אני עדיין חושב איך להתחמק מכך, או לפחות איך למצוא תחפושת שאוכל לחיות איתה בשלום.

יכול להיות שבסוף אסכים להתחפש ולהגיע כך למסעדת אל גאוצ'ו. הרי מה לא אעשה בשביל לזכות בכמה נתחים עסיסיים של סטייק אנטריקוט או בשר אסאדו משובח? ולמען האמת, לא תהיה לי ברירה, כי את חג הפורים עם החברים אני חייב בכל מקרה לעשות עם תחפושת, הם כבר ממש לא מתכוונים לוותר לי.

פורים באל גאוצ'ו
 

ביום השני של פורים, נחגוג אצלנו במושב על הדשא, במידה ומזג האוויר יאפשר זאת. אם לא, כבר נחשוב על תוכנית חלופית, אך בכל מקרה לא נוותר על מסיבת התחפושות ובוודאי שבשום אופן לא נוותר על בשר הפרימיום של אל גאוצ'ו שיקבל את טעמו המשובח מהמנגל שלי.

עכשיו נותרו לי שני דברים בלבד לארגן. הראשון, לחשוב על תחפושת, כי לא אוכל הפעם לא להתחפש. וחשוב יותר, לקנות כמה שיותר בשר פרימיום של אל גאוצ'ו, כי זאת הולכת להיות חגיגה גדולה במיוחד. כמובן שאביא לא מעט קבבונים, המבורגר וצ'וריסוס. אבל המרכיב המשמעותי ביותר של הארוחה יהיה סטייק אנטריקוט. אני הולך לדאוג שיהיה לכל אחד לפחות נתח אחד של אנטריקוט, אם לא יותר...

אין לי ספק שיישאר המון בשר והרבה מאוד נתחים של אנטריקוט. ולמען האמת, בדיוק על זה אני בונה. חג מבחינתי אמור להימשך כמה ימים ואפילו שבוע ויותר. ובגלל שפורים הוא חג קצר, אני אדאג שיישאר לי הרבה בשר וכך אוכל להמשיך את החגיגה גם אחרי שכולם יחזרו לשגרה ויסירו את התחפושות...


למוצרי הפרימיום של אל גאוצ'ו - לחצו כאן



הוסף תגובה :
נושא
תוכן
שם הכותב
דוא"ל