מתכון רוסטביף סינטה בחרדל ועשבי תיבול
למרות שמו המאתגר, רוסטביף הוא מנה שפשוט מאוד להכין לבד בבית והוא מספק ארוחה מעולה לכל המשפחה. ניתן לאכול אותו חם מהתנור וגם יום למחרת כנקניק בסנדוויץ מעורר קנאה. 
זהירות- אתם עומדים להתמכר!

החומרים
נתח סינטה משובח- את הגודל תבחרו בהתאם לכמות שתרצו ולכמות האנשים שאוכלים.
חרדל גרגירים
5-6 שיני שום פרוסים לפרוסות דקות
רוזמרין טרי
טימין טרי
מלח
פלפל גרוס גס

התהליך
את הנתח מצפים בחרדל, עשבי התיבול, השום והתבלינים ומניחים לו לעמוד שעה- שעה וחצי בטמפרטורת החדר על מנת שיספוג את הטעמים.
תהליך הצלייה מחולק לשניים:
בשלב הראשון יש לתת לרוסטביף מכת חום על מנת שיצלה ויחרך מבחוץ. נכניס את הנתח לתנור שחומם מראש על 250 מעלות על טורבו 
על מנת שהנתח לא יתבשל בנוזלים שלו יש לשים את הבשר על רשת צלייה ולשים תבנית מתחת שתקלוט את הנוזלים. 
לאחר רבע שעה של צלייה מנמיכים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) וממשיכים לצלות עוד כ-20 דקות
שימו לב הנתונים מתייחסים לנתח במשקל של כ-2 קילו. במידה והנתח עבה מהרגיל או שוקל יותר יש להגביר את זמן הצלייה
בשלב הבא נוציא את הרוסטביף מהתנור ונניח לו לרבע שעה נוספת- לא לפרוס בינתיים!
הרוסטביף שלנו מוכן- מוזמנים לפרוס לפרוסות דקות, להגיש עם תפוחי אדמה ולהינות מארוחת שף מעשה ידיכם!