מתכון פונדנט שוקולד חם
כשכל כך קר בחוץ חייבים להתפנק במשהו מתוק אז צרפנו לכם מתכון לפונדנט שוקולד חם וממכר

המצרכים:
  • 200 גרם שוקולד מריר 
  • 200 גרם חמאה 
  • 4 ביצים
  • 4 חלמונים (הצהוב)
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח
  • קורט מלח
אופן ההכנה

את השוקולד והחמאה ממיסים במיקרוגל או על באן מרי
בינתיים מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר
מערבבים את הביצים לתוך השוקולד המומס
מוסיפים מעט מלח
מנפים פנימה את הקמח ומקפלים מעט רק עד שהתערובת אחידה (לא לערבב יותר מדי כדי לא לפגוע באווריריות)
מחלקים את התערובת לתבניות חרס אישיות או לתבנית מאפינס ששומנו מראש עם חמאה
על מנת שהפונדנט יצא רך בפנים יש לחמם מראש את התנור ל- 180 מעלות ולהכניס את התערובת רק כאשר התנור התחמם
יש להוציא את הפונדנטים כאשר השוליים התייצבו אך המרכז עדיין רך.
בכל תנור הזמן מעט שונה. מומלץ לבדוק בין 8-11 דקות ולא לעבור את ה-15 דקות

פונדנט שוקולד