מצות ממולאות בשר

פסח מגיע ואיתו השאלה הבלתי פוסק- מה אפשר לאכול אם אין חמץ? 

אז אם נמאס לכם מביצים וכרפס אנחנו באל גאוצ'ו מציעים לכם מתכון שתרצו להמשיך ולאכול כל השנה- מצות במילוי בשר

החומרים:
חבילת מצות
חצי קילו בשר בקר טחון
צרור כוסברה קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
צנוברים
בצל
פטריות טריות
תיבול- מלח, פלפל, כמון, פפריקה

ההכנה:
בשלב הראשון יש להרטיב את המצות ולהניח אותן על נייר סופג להתייבש. המצות צריכות להיות מספיק רכות כך שניתן יהיה לגלגל אותן.
להכנת המילוי-
במחבת מטגנים בצל עד להזהבה
מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך כדי פירור הבשר
מוסיפים פטריות וצנוברים
מתבלים
לאחר כיבוי האש מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה קצוצים ומערבבים

הרכבת המנה
את המצות חותכים לשני חלקים כך שיווצרו מלבנים מוארכים
​מניחים 2 כפות מהמילוי באחת מהפינות של מחצית המצה ומגלגלים בזהירות 
את המצות המגולגלות טובלים בשמן ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה 

בתיאבון וחג פסח שמח!

מצה במילוי בשר