הכה את השף

      רוצה לדעת איך מתבלים בשר לצלייה? איך מכינים מילוי לאמפנדה? ממה מכינים פלאן?

הכו את השף שלנו והוא ישמח לענות לכם על כל שאלה. 

לחצו כאן כדי לשלוח שאלה לשף.  



איזה חלק של הבשר מומלץ לשים בתבשיל לבישול מהיר (שעה בערך), כך שיהיה רך עם שומן ונעים לאכילה?


לחצו כאן לתשובה


 

אני בן 14 אבל אני אוהב לבשל ואני מאוד אוהב בשר, האם סדנת הבשר היא רק למבוגרים? והאם יש רק סדנאות כשרות?

לחצו כאן לתשובה


כאשר אני קונה סטייק, איך אני יכול לדעת אם הוא יצא עסיסי וטוב ולא יבש? (בהנחה שאני מכין את הסטייק טוב)


לחצו כאן לתשובה


 

אחת המנות היותר טובות שאכלתי אי פעם ורק בגללה אני חוזר שוב ושוב לאל גאוצ'ו נתניה, אשמח לקבל את מתכון הפטריות המוקפצות בשילוב עם שקדי עגל.


לחצו כאן לתשובה


 

אבקש המלצה על סוג של מרינדה שתתאים לבשר כבש/טלה/גדי, ואופן הכנתה


לחצו כאן לתשובה


 

בגלל בעיות שיניים, אינני יכול לאכול את רוב מאכלי בשר הבקר ואני מוגבל למאכלי עוף. אבקש לקבל מתכון טוב (עם הרבה טעם, בבקשה) לחלקי עוף, כנפיים למשל.


לחצו כאן לתשובה


 

בביתי אינני יכול להכין מרינדה בשילוב משקאות חריפים. האם יש תחליפים בעת הכנת מרינדה לבשרים?

לחצו כאן לתשובה


מה המתכון המנצח לקבב על האש? לפי דעתך מהי הקומבינציה המושלמת להכנת קבב ביתי מבשר בקר? וכמו כן, כמה זמן לצלות אותו?


לחצו כאן לתשובה


 

האם תוכלו בבקשה לומר לנו איך מכינים את הפטריות המטוגנות שלכם, הפטריות המוקפצות?


לחצו כאן לתשובה


 

שלום, יש לי כמה שאלות בנושא הכנה של סטייק אנטריקוט.

לחצו כאן לתשובה

  

איך מתבלים אנטריקוט ופרגית שעשויים על גריל?


לחצו כאן לתשובה


 

איך משרים שום בשמן זית מבלי שהשום יתרכך?


לחצו כאן לתשובה


 

איך מכינים צ'ימיצ'ורי בלי פטרוזיליה או כל ירק ירוק?


לחצו כאן לתשובה


 

איך מכינים את מרק הפטריות המעלף שלכם?


לחצו כאן לתשובה


 

איך אתה ממליץ לטגן סטייק סינטה במחבת בצורה כזאת שייצא מדיום באמצע?

לחצו כאן לתשובה



איך מתבלים בשר לצלייה?

אם אפשר לפרט לגבי סוגי הבשרים השונים כמו סטייקים, עופות וכו'

לחצו כאן לתשובה

  
הי, תמיד כשאני ובעלי מבקרים אנחנו מזמינים כחלק מהתוספות את תפוחי האדמה בצ'ילי מתוק ונשמח לדעת איך מכינים אותם.

בנוסף, לאחר שאנחנו שבעים אנחנו גם לא מוותרים על קינוח ונשמח לדעת איך מכינים את בומב השוקולד ואת הטריקולד

לחצו כאן לתשובה

  
איפה ניתן לרכוש רשת לצליה שבנויה מברזל זוית ולא ברזל עגול ?

לחצו כאן לתשובה

   
שלום, יש לי כמה שאלות בנושא הכנה ותיבול של סטייקים וכן לגבי בישול לשון בקר.

לחצו כאן לתשובה

  
שלום, אשמח לקבל מתכון להכנת "לחם הבית" שאתם מספקים במסעדות. תודה

לחצו כאן לתשובה

  
שלום רב, בכל פעם שאני באחת המסעדות אני נהנית ולעולם לא התאכזבתי. יש לי שאלה: אף פעם לא אכלתי אסאדו כמו במסעדה שלכם. אפשר לדעת מה הסוד ואיך מכינים אסאדו ברמה הזאת? האם הבישול הוא ארוך?? אשמח לתשובה

לחצו כאן לתשובה

  
כמה זמן כדאי לשים סטייק על המנגל (על אש נמוכה) בשביל שהסטייק יצא רך? האם כדאי לתבל, ואם כן עם איזה תבלינים?

לחצו כאן לתשובה


  
כלקוח ותיק שלכם אני חייב לציין לשבח את רמת המסעדות וההנאה הצרופה מהמזון המוגש. אשמח אם תשלחו לי את מתכון הפטריות המוקפצות שלכם...

לחצו כאן לתשובה

 
איך מכינים מרק עוף מצוין?

לחצו כאן לתשובה

  
תיבול בשר\רוטב לבשר: האם יין פטישים סביר לתיבול בשר או שעדיף להשתמש ביין אמיתי? והאם תיבול של בשר עם יין, חומץ בלסמי ומלח הוא תיבול מומלץ?

לחצו כאן לתשובה

  
איך אתם מכינים את הפרגיות המדהימות שלכם? אשמח מאוד לדעת, אם אפשר.

לחצו כאן לתשובה


מה הסוד של הסטייק הרך? האם זה עניין של משך הצלייה או שיש טכניקות אחרות לריכוך הבשר?

לחצו כאן לתשובה


איך מכינים אמפנדה? ואיך אתם מכינים את התפוח אדמה הטעים שלכם. אשמח לקבל את המתכון.

לחצו כאן לתשובה